Ontwerp

Na het eerste gesprek zijn we toe aan het maken van een tuinontwerp. Dit is de fase waarin we uw wensen koppelen aan onze kennis en ervaring. Wij letten erop, vaak in samenwerking met bekende tuinarchitecten, dat bij het indelen van uw ruimte niet blindelings wordt gekeken naar de nieuwe trends, maar vooral ook of het plan goed bij uw woning en de omgeving past en uiteraard of de tuin praktisch is om in te leven.

Aanleg

De aanleg van een tuin hangt samen met een goede voorbereiding. Dit houdt onder andere in dat alle zaken vooraf goed met u zijn doorgenomen, zodat u vanaf de dag dat we daadwerkelijk starten niet voor verassingen komt te staan. De materialen die in uw tuin worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit en het verwerken ervan gebeurt uiterst vakkundig, want wij willen dat uw tuin door de jaren heen steeds mooier wordt.

Advies

Zodra uw tuin klaar is, begint voor u het echte genieten. Na verloop van tijd zult u zien dat de tuin onderhoud nodig heeft. Als u even niet weet hoe of wanneer u het moet aanpakken, kunt u ons altijd om advies vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Onderhoud

Het onderhouden van een tuin is van groot belang en dient tijdig en vakkundig te gebeuren. Voor veel mensen is werken in de tuin een aangename bezigheid die veel voldoening oplevert. Toch kan het zo zijn dat u 1 of 2 maal per jaar wat hulp kunt gebruiken, bijvoorbeeld met het winterklaar maken van de tuin of met het snoeiwerk.

Misschien heeft u er geen tijd voor om de tuin te onderhouden en wilt u het helemaal uit handen geven. Wij kunnen u een passend onderhoudspakket aanbieden, zodat uw tuin er altijd netjes bijstaat. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Renovatie

Bent u toe aan iets nieuws in de tuin of wilt u iets bestaands laten herstellen en is het te ingrijpend om zelf te doen, dan kunnen wij u daarbij helpen. Bijvoorbeeld de schutting die niet meer functioneert of de bestrating die verzakt is. Wilt u een nieuw gazon of is uw hele tuin aan vervanging toe. Iedere klus groot of klein is voor ons net zo belangrijk als voor u.

Boomverzorging

Als het gaat om het onderhouden van bomen in uw tuin kunt u ook bij ons terecht. Het belangrijkste uitgangspunt is dan wel dat de boom bij ons centraal staat. Vaak wanneer een boom wordt "gesnoeid" omdat men er "alleen maar last van" heeft wordt hij ernstig verminkt en zal zich daarna nooit meer goed herstellen. In dat geval kunt u er beter voor kiezen hem helemaal weg te laten halen en er iets voor terug te planten wat wel bij u past. Onze boomverzorgers adviseren u graag.

TIP:
Wees op tijd met snoeien en wacht niet tot de boom te groot is geworden!