Bestratingen

Bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Bedenk daarom vooraf goed of een terras niet te klein of juist te groot wordt en of u wel voor de juiste materialen kiest. Het kan zijn dat die mooie terrastegel niet geschikt is voor een oprit, enz..

Wij willen u graag helpen om de juiste keuze te maken. Dit doen wij door samen met u langs te gaan bij onze leveranciers en daar de mogelijkheden te bespreken.

Verder beschikken wij uiteraard over de juiste machines en kennis om uw bestrating aan te leggen, zodat u er jaren ongestoord van kunt genieten.

Schuttingen

Een schutting is vaak een noodzakelijk kwaad. Is het immers niet zo dat we het liefst vrij zouden wonen en helemaal geen schutting nodig hadden. Stolker hoveniers is daarom van mening dat een schutting solide moet zijn, maar niet te veel mag opvallen in uw tuin.

Dit kun je bereiken door voor een materiaal te kiezen wat goed aansluit bij de rest van de tuin of de schutting in een bepaalde kleur te schilderen. Het laten begroeien van de schutting behoort ook tot de mogelijkheden. Voor iedere situatie een andere oplossing, dus informeer naar de mogelijkheden!

Tuinhuisjes / Tuinkamers

Wij bieden u een ruim assortiment tuinhuizen en blokhutten, maar onze specialiteit is het leveren van maatwerk. Wij ontwerpen zelf en kunnen zo speciaal voor uw situatie iets moois creŽren, zodat u optimaal kunt genieten van de ruimte die uw tuin te bieden heeft.

Buitenkeuken / aanrecht

Helemaal van deze tijd is de buitenkeuken of het buitenaanrecht. Lekker buiten kunnen genieten samen met vrienden of familie met alle gemakken binnen handbereik. Kiest u voor een standaard model of wilt u dat wij een model speciaal voor u ontwerpen, alles is mogelijk!

Tuinverlichting

Bent u tevreden met uw huidige tuin maar mist u net dat beetje extra sfeer, dan kunnen wij u helpen door een verlichtingsplan op maat te maken. Vaak kan dit al zonder al te veel ingrijpende werkzaamheden. Wij werken o.a. met een professionele 12 Volts systeem welke eenvoudig is te bedienen. De lampen zullen wanneer het donker wordt vanzelf aan gaan door de geplaatste lichtsensor.

Hout in de tuin

Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van hout in de tuin. Wat dacht u van bijvoorbeeld een mooie pergola een terras of veranda beschoeiing of steiger. Zoekt u een tuinkast om uw gereedschap of potten in op te bergen of een functionele werktafel voor uw kleine tuinklusjes? Niets is ons te gek!

Spelen in de tuin

Wilt u uw kinderen blij maken met een speeltoestel of trampoline in de tuin? Waarop ze veilig kunnen spelen? Wij kunnen dit voor u realiseren.